Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πάτρα: Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό νεαρού δικυκλιστή






Τροχαίο συνέβη πριν λίγο στην συμβολή των οδών Δορυλαίου και Πριγκιποννήσων, όταν ένας φοιτητής με μηχανάκι (τύπου παπάκι) παραβίασε το στοπ και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα (PEUGEOT) που κατευθυνόταν επί της οδού Πριγκιποννήσων.

Ο φοιτητής του ΤΕΙ τμήματος Ηλεκτρολογίας, εκινείτο με το μηχανάκι του επί της οδού Δορυλαίου όπου βρίσκεται και το στοπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να βιαζόταν ο νεαρός για το μάθημα της πρακτικής του σε υποσταθμό της ΔΕΗ και με το άγχος που θολώνει πολλές φορές το μυαλό, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.  



Με την σύγκρουση ο δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε κυριολεκτικά και βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Το ασθενοφόρο κλήθηκε και ο φοιτητής μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Το περιστατικό συνέβη στις 4:00. 


Ο μεσήλικας οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο ατύχημα, φαινόταν ψύχραιμος παρά τα όσα είχαν συμβεί, γνωρίζοντας ότι δεν είχε ευθύνη για το ατύχημα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Βιαζόταν να πάει στο μάθημα και έπεσε πάνω μου.» 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου