Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Θύμα κλοπής γνωστός Πατρινός γιατρός, απευθύνει έκκληση με αμοιβή για τον εντοπισμό των προσωπικών του εγγράφων



Δεν πίστευε στα μάτια του ο γνωστός δερματολόγος Γιώργος Δαράβαλης, όταν αντίκρισε τα σπασμένα παράθυρα του οχήματος του και αντιλήφθηκε ότι έκλεψαν από το πορτ παγκάζ, μια τσάντα με ιατρικά υλικά, το ipad και τα προσωπικά του χαρτιά με το διαβατήριο και άλλα αξιόγραφα.

Ο Πατρινός γιατρός, απευθύνει έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

¨Παράκληση, αν κάποιος βρει τα προσωπικά μου αντικείμενα, χαρτιά, ιατρικά υλικά που μου εκλάπησαν κ του είναι παντελώς άχρηστα... Παρακαλώ είτε στο 6974788318 είτε στα μνμ fb .. Δίδεται αμοιβή. Ευχαριστώ¨

Σε  επικοινωνία που είχα με τον δερματολόγο, Γιώργο Δαράβαλη, με ενημέρωσε ότι το περιστατικό  συνέβη στην Αθήνα και εκτιμά πως η ζημία ανέρχεται στις 6.000 ευρώ.

2 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΡΑΒΑΛΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ, ΑΠΟ ΘΡΑΣΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΡΕΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΓΓΑΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ : ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατασταση εχει γινει ανυποφορη, η ανομια βασιλευει παντου, δεν ξερεις απο που να φυλαχθεις. Το χειροτερο δε ειναι οτι οσο παει και αγριευουν τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή