Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

«Επάγγελμα Δημοσιογράφος: Τα media στην εποχή του Ίντερνετ και η δημοσιογραφία των δυο δωματίων» δια χειρός Ζώη Μαρίνου




Το βιβλίο του Ζώη Μαρίνου δεν αναφέρεται μόνο σε αληθινά γεγονότα, φαίνεται ότι θα ταράξει τα νερά και θα δημιουργήσει πολλά ερωτήματα στους αναγνώστες. 

 

 «Επάγγελμα Δημοσιογράφος: Τα media στην εποχή του Ίντερνετ και η δημοσιογραφία των δυο δωματίων».Είναι ο τίτλος του βιβλίου του γνωστού Πατρινού δημοσιογράφου Ζώη Μαρίνου, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές.

Ο Ζώης Μαρίνος, ανέβασε αυτή την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκαλύπτοντας την λογοτεχνική του περιπέτεια, μέσα από την νέα του ιδιότητα, αυτή του συγγραφέα. 
 Ο αγαπητός δημοσιογράφος θέλοντας να μας προϊδεάσει έγραψε στο προφίλ του:   

"Επάγγελμα Δημοσιογράφος: Τα media στην εποχή του Ίντερνετ και η δημοσιογραφία των δυο δωματίων". Ένα βιβλίο που θα ταράξει τα νερά. Διορθώσεις στα δοκίμια, επιτέλους! Θα κυκλοφορήσει πριν την Πρωτοχρονιά.  

Από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί, έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Σε πιο πρόσφατη ανάρτηση του δήλωσε: Τι να πω; Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση και για την υποστήριξη. Είναι εκατοντάδες εκείνοι που μου τηλεφώνησαν ή μου έστειλαν μηνύματα για το βιβλίο. Σας ευχαριστώ όλους. Όχι με την τυπική έννοια του όρου αλλά πραγματικά μέσα από την καρδία μου. Τις επόμενες μέρες η "Πελοπόννησος" (ευχαριστώ τον Μιχάλη Βασιλάκη) θα έχει μια εκτενή αναφορά στο βιβλίο. Όμως, υπάρχουν μερικά πρόσωπα (V) που με την υπομονή και την αγάπη τους στάθηκαν πλάι χωρίς να το γνωρίζουν και με βοήθησαν υποφέροντας τις παραξενιές μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Ο Ζώης Μαρίνος, είναι ένα καλός δημοσιογράφος, το έργο του αποδεικνύει την επαγγελματική του διαδρομή. Προσωπικά θα πω ότι είναι ένας καλός συνάδελφος με εκλεπτυσμένο γούστο.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου