Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πορεία στο κέντρο της Πάτρας για τον Νίκο Ρωμανό

 Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, υποστηρίζοντας τον Νίκο Ρωμανό και με αφορμή την αυριανή μαύρη επέτειο από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι αντιεξουσιαστές «στόλισαν» με βαριά κοσμητικά επίθετα τα όργανα εξουσίας, φωνάζοντας συνθήματα που κοσμούσαν τα μαύρα πανό τους. 

Σήμερα Παρασκευή, στις 6:00μ.μ. έχει προγραμματιστεί μοτοποδηλατοπορεία και αμέσως μετά συνέλευση στο Παράρτημα ενόψει των αυριανών κινητοποιήσεων.

 



















1 σχόλιο:

  1. Οι γνωστοι αναρχο-αριστεροχασικληδες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους θα αρχισουν και παλι με την ανοχη της πολιτειας να καταστρεφουν δημοσια περιουσια καθως και την περιουσια του κοσμακη. Θα ηταν απλα γραφικοι αν δεν ηταν επικινδυνοι εγκληματιες και δολοφονοι. Απο την μεταπολιτευση και μετα οι συμμοριες της αριστερας κλεβουν (απαλοτριωνουν),ληστευουν (αναδιανομη πλουτου) και δολοφονουν (λαικη δικαιοσυνη) ετσι ονομαζουν τις ανομιες τους. Τα μεγαλυτερα τσιρακια ενος συστηματος κλεπτοκρατιας,οι περισσοτεροι δε ειναι κατοικοι των Βορειων Προαστειων με λεφταδες γονεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή